LEF SWIM

OUR WORK: Concepting Social media onderhoud Website ontwikkeling

Kleinschalig, persoonlijke aandacht en een ongedwongen sfeer. Kinderen met plezier leren zwemmen, in kleine groepjes; dat is LEF SWIM! Wij kregen de mooie taak om deze boodschap naar buiten uit te dragen. Zowel via een op maat gemaakte website als de socials én Concepting.

CONCEPTING

LEF Swim bootticket
LEF Swim avontuur

Een nieuwe zwemschool opstarten, dat brengt tal van mogelijkheden met zich mee! Je begrijpt dan natuurlijk hoe blij wij waren toen we hierin mochten meedenken.

LEF Swim staat bekend om de kleinschalige groepen, persoonlijke begeleiding en een heerlijke ongedwongen sfeer. Deze kernwaarden hebben wij ook in het ‘zwemavontuur’ weten te vangen.

De welbekende ‘lintjes’ ga je bij LEF Swim niet vinden. Hier ga je op zoek naar echte schatten! Naar verschillende kleuren diamanten die je in jouw eigen schatkistje mag verzamelen. Dit doe je niet alleen, maar samen met de mascotte Octi!

Bij start van de zwemles ontvangt iedereen een eigen LEF Swim boekje mét piraten munt. Het avontuur kan beginnen! Verschillende waterbewoners nemen de jonge zwemmers mee op reis. Onderweg leren ze alle belangrijke stappen die nodig zijn om het zwemdiploma te behalen. 

SOCIAL MEDIA

LEF Swim spreekt als doelgroep ouders met jonge kinderen aan. Gemiddeld ligt deze doelgroep tussen de 28 en 40 jaar. Een doelgroep die veel actief is op social media. De perfecte plek voor LEF Swim om aanwezig te zijn dus!

Gekeken naar de feed zijn we gegaan voor foto’s die vertrouwen en persoonlijkheid uitstralen. Dit wordt gedaan met foto’s waar de zwemleraar én de deelnemers duidelijk in beeld komen. Ook worden leuke succesmomenten gedeeld. Zowel tijdens de zwemlessen als in de vrijetijd van de deelnemers. Dit zorgt voor een vrolijke feed.

Uiteraard worden alle foto’s met toestemming van de ouders online gezet.

Socials LEF Swim

WEBSITE

Als laatste hebben wij het online visitekaartje mogen ontwikkelen voor LEF Swim. Zoals de oplettende kijkerr waarschijnlijk al heeft gezien; deze website heeft veel overeenkomsten met de LEF Baarlo website. Dat is bewust gedaan omdat beide ondernemingen betrekking op elkaar hebben. Dit wordt versterkt door dezelfde look & feel toe te voegen. 

Verder is de website erop gericht dat je vanuit iedere pagina naar het aanmeldformulier kan worden doorgestuurd. Op deze manier vergroten we de gebruiksvriendelijkheid van de website voor de gebruikers.

Teun & Rik

Een fijne samenwerking met EYB! Het blijft super wanneer jonge zwemmers enthousiast starten bij LEF Swim!

Related projects

Op Dronk Wijnfestival

Als je ons goed kent, dan weet je dat wij graag (op z’n tijd) met een wijntje in de hand op het terras zitten. Toen de samenwerking met Boy Haenen rond was hebben we meteen samen de glazen laten klinken; social media management en fotografie voor Op Dronk Wijnfestival was een feit! Tot op heden nemen we de volledige social media werkzaamheden rondom Op Dronk Wijnfestival uit handen zodat Boy zich kan richten op andere leuke zaken rondom het festival en andere events!

Toverland X Eddys Sushi

Een project met een griezelig randje… Op een positieve manier hoor. 😉 Eddy’s Sushi sloeg namelijk de handen ineen met Toverland om tijdens de Halloween Nights de bezoekers te voorzien van de lekkerste sushi. Wij mochten meedenken in het ontwikkelen van het gehele concept: de foodtruck, de aankleding van de foodtruck, de menukaarten, uitzetten van een winactie én de productfotografie. Een magisch leuk project!

Menukaart Maes21

MAES21

Als Baarlonaar en aanhang van een Baarloose 😉 waren we meteen enthousiast toen Noortje ons vroeg om de sfeer, gerechten en het personeel van Maes21 vast te leggen! De gerechten op zich zijn al een feestje, maar het enthousiaste personeel maakte de shootdag compleet. En dit is ook zeker terug te zien op de foto’s; de passie, kwaliteit én de gezellige sfeer die je bij Maes21 vindt spatten ervan af!

Eddy's Sushi X Beej Benders

Beej Benders X Eddys Sushi

Twee bekende spelers in de foodsector van Venlo én omstreken: Beej Benders en Eddys Sushi. Het is daarom ook niet gek dat we enorm enthousiast waren toen we kregen te horen dat deze partijen met elkaar gingen samenwerken! Onze rol hierin? Meedenken van A tot Z over hoe de lancering moest worden aangepakt. Van het uitzetten van een strategie, tot het vormgeven van een nieuwe huisstijl en opmaak van de menukaarten. Een veelzijdig project met een top resultaat, als je het ons vraagt! 😉

Rode bessen salade

Berrybrothers

Rode bessen zuur? Wij weten wel zeker van niet! Dankzij een mooie samenwerking met Berrybrothers, de grootste rode bessen teler van Nederland, hebben wij de wereld van het zachtfruit ontdekt. Hoe? Door deze vast te leggen middels fotografie én videografie.

Magnum in het zonnetje

Valuas

Na een succesvolle avond tijdens het Valuas X Make A Wish Benefietdiner, werden we uitgenodigd om op gesprek te komen. Eric, eigenaar en chef van Valuas, was op zoek naar een foodfotograaf. Hier kregen wij wel smaak naar! Geweldig mooie gerechten op de foto zetten. Daar mag je ons wel voor wakker maken!

foodfotografie-make-a-wish

Valuas X Make a Wish

Op maandag 28 november was het zo ver; het Benefietdiner voor Make-A-Wish bij Hotel Restaurant Valuas te Venlo. Eindresulaat: een gedenkwaardige en culinaire avond in het teken van Make-A-Wish Nederland. Waarbij wij de kans kregen om de overheerlijke gerechten vast te leggen.

Praktijk MALO

Met Aandacht Liefdevol Opengaan: daar staat Praktijk MALO voor. Gelegen op het industrie terrein van Baarlo bevindt zich een binnen zwembad van minimaal 34 graden. Hier kun je genieten van Watsu, Water Yoga én meer. Wij mochten voor Praktijk MALO, het logo, de website en socials ontwikkelen en up-to-date houden.

LEF SWIM

Kleinschalig, persoonlijke aandacht en een ongedwongen sfeer. Kinderen met plezier leren zwemmen, in kleine groepjes; dat is LEF SWIM! Wij kregen de mooie taak om deze boodschap naar buiten uit te dragen. Zowel via een op maat gemaakte website als de socials én Concepting.

gewichten-lef-baarlo

LEF Baarlo

Personal training, voedingsbegeleiding, trainingsschema’s, outdoor trainingen en meer. Behaal jouw doelen met de professionele en efficiënte begeleiding van LEF BAARLO! Deze nieuwe sportschool is volledig op de kaart gezet door ENJOY Your Brand.

Ready to enjoy your brand?

Bakkie doen??

    Work With Us