Beej Benders X Eddys Sushi

OUR WORK: Concepting Content creatie Food Fotografie Logo ontwikkeling Social media strategy

Twee bekende spelers in de foodsector van Venlo én omstreken: Beej Benders en Eddys Sushi. Het is daarom ook niet gek dat we enorm enthousiast waren toen we kregen te horen dat deze partijen met elkaar gingen samenwerken! Onze rol hierin? Meedenken van A tot Z over hoe de lancering moest worden aangepakt. Van het uitzetten van een strategie, tot het vormgeven van een nieuwe huisstijl en opmaak van de menukaarten. Een veelzijdig project met een top resultaat, als je het ons vraagt! 😉

STRATEGIE

valuas-foodfotografie
valuas-foodfotografie-actie

Aangezien deze samenwerking nog niet bij de ‘buitenwereld’ bekend was en we het als een knaller wilden lanceren, moest de strategie tot in de puntjes kloppen. Wij hebben, in overleg met beide partijen, een strategie van A tot Z uitgezet.

We gingen op zoek naar de overeenkomende kernwaarden en kwamen tot de conclusie dat smaak, kwaliteit, lokaal en genieten centraal moesten staan in de gehele strategie en bijpassende concepten. Na de doelgroepbepaling en accountanalyse hebben we een concrete planning, inclusief verantwoordelijkheden, voor de lancering opgesteld. Benieuwd hoe deze lancering in werkelijkheid is uitgewerkt? Lees dan snel verder! 

SOCIAL MEDIA

Hoe gaan we deze samenwerking op een originele manier via de socials bekendmaken? Een vraagstuk waar onze hersenen hard over hebben gekraakt, maar waar uiteindelijk een tof concept is uitgerold! Met de overeenkomende kernwaardes in ons achterhoofd, ontwikkelden we een ‘wie is de mol’ concept, in een ‘Beej Benders X Eddy’s Sushi jasje’.

De captions moesten de identiteit van beide bedrijven vertegenwoordigen en opvallen op een manier dat mensen getriggerd werden om op de hoogte te willen blijven. De upgrade van Instagram om gezamenlijke posts te plaatsen kwam hierin als geroepen! 

Socials Beej Benders X Eddys Sushi
Social media post Praktijk MALO

FOTO- EN VIDEOGRAFIE

valuas-foodfotografie
valuas-foodfotografie-actie

Een foto zegt meer dan duizend woorden; cliché, maar ook voor dit project een feit. We fotografeerden personeel, maakten sfeerbeelden van het restaurant en schoten korte video’s in de winkel van Beej Benders.

Bij het fotograferen en het maken van de video’s hielden we er rekening mee dat de beelden voor meerdere doeleinden bruikbaar moesten zijn (website, flyers, socials). Door dit te doen werken wij op een efficiënte manier. We zijn enorm tevreden met het resultaat en de beelden deden het goed op de socials; een compliment dat wij in onze cameratas stoppen! 😉

VORMGEVING

Ons bedrijf heet niet voor niets ENJOY YOUR BRAND; volgens ons moet de branding van A tot Z kloppen. Het vormgeven van een nieuw samenwerkingslogo en bijpassende menukaarten kon dus zeker niet ontbreken.

We ontwikkelden een logo waar beide logo’s goed opvielen en waar sushi centraal stond. We hebben dus niet voor niets voor die (soya)vlek en sushi stokjes gekozen. 😉 De soyavlek en sushistokjes zijn iconische symbolen die de authenticiteit en smaak van onze sushi benadrukken.

Daarnaast wilde Eddy’s Sushi een nieuwe weg inslaan; we hebben deze stijl daarom ook doorgetrokken naar de huisstijl van Eddy’s Sushi zelf. Dit heeft ervoor gezorgd dat de herkenbaarheid van het logo wordt vergroot.

Socials Beej Benders X Eddys Sushi
Social media post Praktijk MALO
Geert en Leo

Ondanks dat alles last-minute in de zomervakantie moest gebeuren, pakten ENJOY YOUR BRAND alles super goed op. Er werd aan alles gedacht en ze waren altijd bereikbaar!

ONZE FOTO’S

Related projects

Op Dronk Wijnfestival

Als je ons goed kent, dan weet je dat wij graag (op z’n tijd) met een wijntje in de hand op het terras zitten. Toen de samenwerking met Boy Haenen rond was hebben we meteen samen de glazen laten klinken; social media management en fotografie voor Op Dronk Wijnfestival was een feit! Tot op heden nemen we de volledige social media werkzaamheden rondom Op Dronk Wijnfestival uit handen zodat Boy zich kan richten op andere leuke zaken rondom het festival en andere events!

Toverland X Eddys Sushi

Een project met een griezelig randje… Op een positieve manier hoor. 😉 Eddy’s Sushi sloeg namelijk de handen ineen met Toverland om tijdens de Halloween Nights de bezoekers te voorzien van de lekkerste sushi. Wij mochten meedenken in het ontwikkelen van het gehele concept: de foodtruck, de aankleding van de foodtruck, de menukaarten, uitzetten van een winactie én de productfotografie. Een magisch leuk project!

Menukaart Maes21

MAES21

Als Baarlonaar en aanhang van een Baarloose 😉 waren we meteen enthousiast toen Noortje ons vroeg om de sfeer, gerechten en het personeel van Maes21 vast te leggen! De gerechten op zich zijn al een feestje, maar het enthousiaste personeel maakte de shootdag compleet. En dit is ook zeker terug te zien op de foto’s; de passie, kwaliteit én de gezellige sfeer die je bij Maes21 vindt spatten ervan af!

Eddy's Sushi X Beej Benders

Beej Benders X Eddys Sushi

Twee bekende spelers in de foodsector van Venlo én omstreken: Beej Benders en Eddys Sushi. Het is daarom ook niet gek dat we enorm enthousiast waren toen we kregen te horen dat deze partijen met elkaar gingen samenwerken! Onze rol hierin? Meedenken van A tot Z over hoe de lancering moest worden aangepakt. Van het uitzetten van een strategie, tot het vormgeven van een nieuwe huisstijl en opmaak van de menukaarten. Een veelzijdig project met een top resultaat, als je het ons vraagt! 😉

Rode bessen salade

Berrybrothers

Rode bessen zuur? Wij weten wel zeker van niet! Dankzij een mooie samenwerking met Berrybrothers, de grootste rode bessen teler van Nederland, hebben wij de wereld van het zachtfruit ontdekt. Hoe? Door deze vast te leggen middels fotografie én videografie.

Magnum in het zonnetje

Valuas

Na een succesvolle avond tijdens het Valuas X Make A Wish Benefietdiner, werden we uitgenodigd om op gesprek te komen. Eric, eigenaar en chef van Valuas, was op zoek naar een foodfotograaf. Hier kregen wij wel smaak naar! Geweldig mooie gerechten op de foto zetten. Daar mag je ons wel voor wakker maken!

foodfotografie-make-a-wish

Valuas X Make a Wish

Op maandag 28 november was het zo ver; het Benefietdiner voor Make-A-Wish bij Hotel Restaurant Valuas te Venlo. Eindresulaat: een gedenkwaardige en culinaire avond in het teken van Make-A-Wish Nederland. Waarbij wij de kans kregen om de overheerlijke gerechten vast te leggen.

Praktijk MALO

Met Aandacht Liefdevol Opengaan: daar staat Praktijk MALO voor. Gelegen op het industrie terrein van Baarlo bevindt zich een binnen zwembad van minimaal 34 graden. Hier kun je genieten van Watsu, Water Yoga én meer. Wij mochten voor Praktijk MALO, het logo, de website en socials ontwikkelen en up-to-date houden.

LEF SWIM

Kleinschalig, persoonlijke aandacht en een ongedwongen sfeer. Kinderen met plezier leren zwemmen, in kleine groepjes; dat is LEF SWIM! Wij kregen de mooie taak om deze boodschap naar buiten uit te dragen. Zowel via een op maat gemaakte website als de socials én Concepting.

gewichten-lef-baarlo

LEF Baarlo

Personal training, voedingsbegeleiding, trainingsschema’s, outdoor trainingen en meer. Behaal jouw doelen met de professionele en efficiënte begeleiding van LEF BAARLO! Deze nieuwe sportschool is volledig op de kaart gezet door ENJOY Your Brand.

Ready to enjoy your brand?

Bakkie doen??

    Work With Us