Hi there! Wij zijn

Chris
en Isa

Ook wel; de blondie en de brownie, schoonzusjes, doodlelovers en levensgenieters genoemd. Beiden geboren en getogen in de Limburgse dorpjes Maasbree en Baarlo (ook al heeft Isa het kleine gebrek dat ze geen Limburgs spreekt 😉) en altijd op zoek naar de leukste plekjes. En met onze gedeelde levensspreuk ‘herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken’ ontstond ENJOY YOUR BRAND. Het leven is immers een feestje… Maar je moet zelf de slingers ophangen én natuurlijk de leukste plekjes weten te vinden!

Met ENJOY YOUR BRAND zorgen we er daarom voor dat jullie zaak online én offline in de smaak valt bij anderen; samen maken we het maken van onvergetelijke herinneringen mogelijk voor iedereen! De korte versie van ons verhaal? Wij zorgen voor het online en offline visitekaartje van jullie zaak!

Say cheese!

ABOUT US

Isa Hebben

Isa Hebben

Isa pakt regelmatig haar koffers in voor weer een nieuw tripje wat ze last-minute heeft geboekt. Of misschien beter gezegd; haar backpack. De vrijheid en het avontuur wat ze heeft ervaren tijdens haar wereldreis hebben haar hart gestolen. Maar, of ze nu haar koffer of backpack inpakt; haar camera en vele lenzen gaan altijd mee. Van portretfoto’s, tot landschapsfoto’s en van GoPro tot drone shots; Isa is van alle markten thuis! Verder bezit Isa de technische skills van ons twee. Met haar brede kennis en ervaring op het gebied van communicatie en marketing zorgt ze voor een optimale vindbaarheid van de brands in ons portfolio. Daarnaast bouwt ze ook nog eens de tofste websites. 

Chris van Hooren

Chris van Hooren

Bij Chris is het glas altijd halfvol (letterlijk én figuurlijk 😉). Zo vind je haar geregeld met een glaasje wijn in de hand, genietend met vrienden en familie. Het maakt niet uit waar ze is, maar Chris gaat altijd fanatiek op zoek naar de leukste adresjes. Zo ontvangt ze dan ook regelmatig berichtjes van haar vrienden en familie; ‘Hey! Weet jij toevallig nog iets leuks in …?’. Hey! Ik ga dit weekend naar … Heb je nog tips?’. Verder is Chris de creatieve van de twee. Van het uitwerken van nieuwe concepten en de styling van een diner, tot het schrijven van pakkende teksten en het ontwerpen van een cadeaubon of menukaart. Vraag om advies en haar creatieve brein maakt automatisch overuren! Daarnaast is Chris dol op het schieten van de mooiste plaatjes.   

Bakkie doen??

    Work With Us