Our work

SOCIAL MEDIA | FOTOGRAFIE

OP DRONK WIJNFESTIVAL

Als je ons goed kent, dan weet je dat wij graag (op z’n tijd) met een wijntje in de hand op het terras zitten. Toen de samenwerking met Boy Haenen rond was hebben we meteen samen de glazen laten klinken; social media management en fotografie voor Op Dronk Wijnfestival was een feit! Tot op heden nemen we de volledige social media werkzaamheden rondom Op Dronk Wijnfestival uit handen zodat Boy zich kan richten op andere leuke zaken rondom het festival en andere events!

valuas-foodfotografie
G
Valuas foodfotografie

Concepting | Fotografie | Vormgeving

TOVERLAND X EDDY'S SUSHI

Een project met een griezelig randje… Op een positieve manier hoor. 😉 Eddy’s Sushi sloeg namelijk de handen ineen met Toverland om tijdens de Halloween Nights de bezoekers te voorzien van de lekkerste sushi. Wij mochten meedenken in het ontwikkelen van het gehele concept: de foodtruck, de aankleding van de foodtruck, de menukaarten, uitzetten van een winactie én de productfotografie. Een magisch leuk project!

G

Food-, Sfeer, Teamfotografie

MAES21

Als Baarlonaar en aanhang van een Baarloose 😉 waren we meteen enthousiast toen Noortje ons vroeg om de sfeer, gerechten en het personeel van Maes21 vast te leggen! De gerechten op zich zijn al een feestje, maar het enthousiaste personeel maakte de shootdag compleet. En dit is ook terug te zien op de foto’s; de passie, kwaliteit én de gezellige sfeer die je bij Maes21 vindt spatten ervan af!   

valuas-foodfotografie
G
Valuas foodfotografie

Strategie | Foto- & Videografie | Vormgeving

BEEJ BENDERS X EDDY'S SUSHI

Twee bekende spelers in de foodsector van Venlo én omstreken: Beej Benders en Eddy’s Sushi. Het is daarom ook niet gek dat we enorm enthousiast waren toen we kregen te horen dat deze partijen met elkaar gingen samenwerken! Onze rol hierin? Meedenken van A tot Z over hoe de lancering moest worden aangepakt. Van het uitzetten van een strategie, tot het vormgeven van een nieuwe huisstijl en opmaak van de menukaarten. Een veelzijdig project met een top resultaat, als je het ons vraagt! 😉

G

concepting | socials | foto- & videografie

BERRYBROTHERS

Rode bessen zuur? Wij weten wel zeker van niet! Dankzij een mooie samenwerking met Berrybrothers, de grootste rode bessen teler van Nederland, hebben wij de wereld van het zachtfruit ontdekt. Hoe? Door een gehele strategie uit te werken om de positie van de rode bes te versterken. Dit door o.a. content creatie, foodfluencers én het starten van een fanpagina.

valuas-foodfotografie
G
Valuas foodfotografie

FOODFOTOGRAFIE

VALUAS

Na een succesvolle avond tijdens het Valuas X Make A Wish Benefietdiner, werden we uitgenodigd om op gesprek te komen. Eric, eigenaar en chef van Valuas, was op zoek naar een foodfotograaf. Hier kregen wij wel smaak naar! Geweldig mooie gerechten op de foto zetten. Daar mag je ons wel voor wakker maken!

G

FOodfotografie

VALUAS X MAKE A WISH

Op maandag 28 november was het zo ver; het Benefietdiner voor Make-A-Wish bij Hotel Restaurant Valuas te Venlo. Eindresulaat: een gedenkwaardige en culinaire avond in het teken van Make-A-Wish Nederland. Waarbij wij de kans kregen om de overheerlijke gerechten vast te leggen. Benieuwd naar de resultaten? Klik dan snel door!

valuas-foodfotografie
G
fotografie-lef-baarlo

concepting | website | socials

LEF BAARLO

Personal training, voedingsbegeleiding, trainingsschema’s, outdoor trainingen en meer. Behaal jouw doelen met de professionele en efficiënte begeleiding van LEF BAARLO! Deze nieuwe sportschool is volledig op de kaart gezet door ENJOY Your Brand. Concepting, social media beheer, logo ontwikkeling en een op maat gemaakte website; wij hebben er met liefde aan gewerkt!

G

concepting | website | socials

LEF SWIM

Kleinschalig, persoonlijke aandacht en een ongedwongen sfeer. Kinderen met plezier leren zwemmen, in kleine groepjes; dat is LEF SWIM! Wij kregen de mooie taak om deze boodschap naar buiten uit te dragen. Zowel via een op maat gemaakte website als de socials én concepting.

concepting-lef-swim
G
concepting-praktijk-malo

concepting | website | socials

Praktijk MALO

Met Aandacht Liefdevol Opengaan: daar staat Praktijk MALO voor. Gelegen op het industrie terrein van Baarlo bevindt zich een rustige omgeving met een binnen zwembad van minimaal 34 graden. Hier kun je o.a. genieten van Watsu, Water Yoga én meer. Wij mochten voor dit nieuwe bedrijf, het logo, de website en socials ontwikkelen.

Bakkie doen??

    Work With Us