LEF Baarlo

OUR WORK: Concepting Content creatie Logo ontwikkeling Social media onderhoud Website ontwikkeling

Personal training, voedingsbegeleiding, trainingsschema’s, outdoor trainingen en meer. Behaal jouw doelen met de professionele en efficiënte begeleiding van LEF BAARLO! Deze nieuwe sportschool is volledig op de kaart gezet door ENJOY Your Brand.

CONCEPTING

lef-baarlo-fotografie
lef-baarlo-quote

Een geheel nieuwe bedrijf op de markt zetten: altijd spannend! Gelukkig kregen wij het vertrouwen van LEF Baarlo om hierin mee te denken. Vanaf de ‘schetstafel’ hebben wij meegekeken met de groei van dit mooie bedrijf.

Op het gebied van concepting hebben we o.a. geholpen met de aankleding van de gym, tijdens Corona een LEF Outdoor Challenge ontwikkeld en de concepten van verschillende begeleidingstrajecte opgezet.

Chris is zelfs zo enthousiast over LEF Baarlo dat ze iedere woensdag fanatiek mee doet aan de bootcamp! 💪🏻

SOCIAL MEDIA BEHEER

Personal training en voedingsbegeleiding; dat is waar LEF Baarlo op focust. Daarom werden wij gevraagd om de socials over te nemen.

Voordat we konden starten met de socials; kregen we eerst de taak om mooie foto’s te maken. We hebben ervoor gekozen om persoonlijke foto’s, sfeerfoto’s en productfoto’s te maken. Op deze manier konden we zowel de website als de socials tegelijkertijd vullen. Nu, ruim 3 jaar verder mogen wij nogsteeds de socials verzorgen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Volg LEF Baarlo dan snel op Instagram.

Website design

website-ontwikkeling-lef-baarlo

Wij geloven dat een website het online visitekaartje van een bedrijf is. Daarom is er bewust gekozen om de gehele huisstijl door te voeren op de website. Van homepage tot aan de ‘Veel gestelde vragen’ pagina: alles ademt LEF Baarlo. 

Belangrijkste van de website zijn natuurlijk de aanbod pagina’s. Deze hebben allemaal dezelfde stijl gekregen. Dit vergroot de gebruiksvriendelijkheid; voor een nieuwe bezoeker is alles eenvoudig te vinden. Benieuwd naar de pagina? Klik dan op de afbeelding hierlangs.

Teun

Super fijn hoe Chris en Isa meedachten in de beginfase van mijn onderneming. Tot op heden is het contact altijd super persoonlijk en snel.

Related projects

Op Dronk Wijnfestival

Als je ons goed kent, dan weet je dat wij graag (op z’n tijd) met een wijntje in de hand op het terras zitten. Toen de samenwerking met Boy Haenen rond was hebben we meteen samen de glazen laten klinken; social media management en fotografie voor Op Dronk Wijnfestival was een feit! Tot op heden nemen we de volledige social media werkzaamheden rondom Op Dronk Wijnfestival uit handen zodat Boy zich kan richten op andere leuke zaken rondom het festival en andere events!

Toverland X Eddys Sushi

Een project met een griezelig randje… Op een positieve manier hoor. 😉 Eddy’s Sushi sloeg namelijk de handen ineen met Toverland om tijdens de Halloween Nights de bezoekers te voorzien van de lekkerste sushi. Wij mochten meedenken in het ontwikkelen van het gehele concept: de foodtruck, de aankleding van de foodtruck, de menukaarten, uitzetten van een winactie én de productfotografie. Een magisch leuk project!

Menukaart Maes21

MAES21

Als Baarlonaar en aanhang van een Baarloose 😉 waren we meteen enthousiast toen Noortje ons vroeg om de sfeer, gerechten en het personeel van Maes21 vast te leggen! De gerechten op zich zijn al een feestje, maar het enthousiaste personeel maakte de shootdag compleet. En dit is ook zeker terug te zien op de foto’s; de passie, kwaliteit én de gezellige sfeer die je bij Maes21 vindt spatten ervan af!

Eddy's Sushi X Beej Benders

Beej Benders X Eddys Sushi

Twee bekende spelers in de foodsector van Venlo én omstreken: Beej Benders en Eddys Sushi. Het is daarom ook niet gek dat we enorm enthousiast waren toen we kregen te horen dat deze partijen met elkaar gingen samenwerken! Onze rol hierin? Meedenken van A tot Z over hoe de lancering moest worden aangepakt. Van het uitzetten van een strategie, tot het vormgeven van een nieuwe huisstijl en opmaak van de menukaarten. Een veelzijdig project met een top resultaat, als je het ons vraagt! 😉

Rode bessen salade

Berrybrothers

Rode bessen zuur? Wij weten wel zeker van niet! Dankzij een mooie samenwerking met Berrybrothers, de grootste rode bessen teler van Nederland, hebben wij de wereld van het zachtfruit ontdekt. Hoe? Door deze vast te leggen middels fotografie én videografie.

Magnum in het zonnetje

Valuas

Na een succesvolle avond tijdens het Valuas X Make A Wish Benefietdiner, werden we uitgenodigd om op gesprek te komen. Eric, eigenaar en chef van Valuas, was op zoek naar een foodfotograaf. Hier kregen wij wel smaak naar! Geweldig mooie gerechten op de foto zetten. Daar mag je ons wel voor wakker maken!

foodfotografie-make-a-wish

Valuas X Make a Wish

Op maandag 28 november was het zo ver; het Benefietdiner voor Make-A-Wish bij Hotel Restaurant Valuas te Venlo. Eindresulaat: een gedenkwaardige en culinaire avond in het teken van Make-A-Wish Nederland. Waarbij wij de kans kregen om de overheerlijke gerechten vast te leggen.

Praktijk MALO

Met Aandacht Liefdevol Opengaan: daar staat Praktijk MALO voor. Gelegen op het industrie terrein van Baarlo bevindt zich een binnen zwembad van minimaal 34 graden. Hier kun je genieten van Watsu, Water Yoga én meer. Wij mochten voor Praktijk MALO, het logo, de website en socials ontwikkelen en up-to-date houden.

LEF SWIM

Kleinschalig, persoonlijke aandacht en een ongedwongen sfeer. Kinderen met plezier leren zwemmen, in kleine groepjes; dat is LEF SWIM! Wij kregen de mooie taak om deze boodschap naar buiten uit te dragen. Zowel via een op maat gemaakte website als de socials én Concepting.

gewichten-lef-baarlo

LEF Baarlo

Personal training, voedingsbegeleiding, trainingsschema’s, outdoor trainingen en meer. Behaal jouw doelen met de professionele en efficiënte begeleiding van LEF BAARLO! Deze nieuwe sportschool is volledig op de kaart gezet door ENJOY Your Brand.

Ready to enjoy your brand?

Bakkie doen??

    Work With Us