ENJOY DE FEESTDAGEN

Het is de mooiste tijd van het jaar; de maand December! Zijn jullie nog op zoek naar een vleugje online of offline magie? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

Let’s make magical memories & ENJOY!

ENJOY YOUR BRAND is jullie gloedje-nieuwe branding bureau binnen de hospitality branche. Na verschillende opdrachten uitgevoerd te hebben gericht op branding, zijn wij in december officieel gestart met ENJOY YOUR BRAND. Om dit te vieren hebben wij een feestelijk openingsmenu samengesteld; hiermee laten wij jullie zaak online én offline in de smaak vallen. Denk hierbij aan fotografie, social media of concepting. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?
Scroll dan snel door!

?

ONS FEESTELIJKE AANBOD VOOR
RESTAURANTS HOTELS LUNCHROOMS B&B'S BRASSERIES

* Vanuit de kerstgedachten en omdat wij een startup zijn; vinden jullie hieronder onze openingsacties. 
Ook begin 2023 geldt onderstaand openingsmenu! Stuur ons een berichtje: dan kijken wij graag naar de mogelijkheden!

Food Fotografie

 

Wij schieten de mooiste plaatjes voor jullie. Zo zorgen wij ervoor dat jullie overheerlijke gerechten mooi worden vastgelegd. Perfect voor op jullie website en/of jullie socials!

€140,-

Social Check Up

 

Jullie ontvangen niet alleen bezoekers in jullie zaak; maar ook online! Daarom zetten wij graag de puntjes op de ‘i’! Zo zorgen we ervoor dat jullie “online etalage” opvalt.

€80,-

Social media beheer

 

Willen jullie volledige focus op jullie zaak? Dan nemen wij graag de social media uit handen; nu met 20% korting! Dit pakket is inclusief fotografie, teksten én beheer.

Vanaf €280,- p.m.

Aankleding

 

Of jullie nu op zoek zijn naar mooie aankleding voor het restaurant of de tafels. Wij struinen graag de winkels voor jullie af! Samen zorgen wij voor dé totaalbeleving voor jullie gasten.

Prijs op aanvraag

Menukaart

 

Wij zorgen ervoor dat jullie menukaart er niet alleen uitspringt… Maar ook dat de vormgeving perfect in evenwicht staat met jullie geweldige lunch en of diner!

€40,-

Event aankleding

 

Gaan bij jullie de voetjes van de vloer? Dan mag de locatie zeker in feeststemming worden gebracht. Komen jullie hiervoor in tijdnood? Dan helpen wij jullie graag!

Prijs op aanvraag

Placemat

 

Sfeer in de zaak, dat is er nooit genoeg. Daarom denken wij graag verder. Zoals bij de vormgeving van de placemats. Op deze manier springt jullie lunch of diner er echt uit. 

€40,-

Kidspakket

 

Vergeet de kleintjes niet! Vaak zitten zij lang aan tafel… Daar helpen wij graag bij met op maat gemaakte kidspakketjes inclusief gepersonaliseerde kleurplaat.

€80,-

Reviewkaartjes

 

Waardering krijgen is leuk, ook online. Door het uitdelen van persoonlijke reviewkaartjes vergroten jullie deze kans. Gun jullie zelf wat leesplezier én meer gasten op de lange termijn. 

€20,-

Let’s make it a december to remember!

Bakkie doen??

    Work With Us